fbpx

Virtuális tűzfal VPN-nel

Virtuális tűzfal VPN-nel

Védelem az illetéktelen behatolóktól

A virtuális tűzfal és VPN szolgáltatás
az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatási platformon
alapul, melyet vállalatok ezrei használnak világszerte.

  • Felhasználóbarát és könnyen átlátható webes kezelőfelület
  • Kiváló virtulizációs technológia támogatás
  • Nagyon széles felhasználói tábor
  • Magas rendelkezésreállási támogatás

Tűzfal VPN-nel

20 egyidejű felhasználó kiszolgálása

100Mbit/s sávszélességű titkosított adatkapcsolat

Radius/LDAP alapú felhasználói hitelesítés

Domain/URL szűrés

Forgalmi limit szabályozás

5 900 Ft+ÁFA/hó-tól

Tudja biztonságban a magánhálózatán tárolt adatait!

Tűzfal szolgáltatásunk az Ön által előre meghatározott szabályok alapján koordinálja és felügyeli vállalkozásának adatforgalmát és biztosítja, hogy a magánhálózatához illetéktelen személyek ne férjenek hozzá.

A VPN, azaz a Virtual Private Network, a helyi hálózatának biztosít egy olyan virtualizációs kiterjesztést, amely a hálózaton tárolt adataihoz távoli hozzáférést biztosít, és ezáltal munkatársai vagy beszállítói adatokat küldhetnek és fogadhatnak külső helyszínekről is úgy, mintha a számítógépek közvetlenül a helyi hálózatához kapcsolódnának.

A Servergarden által biztosított virtuális tűzfal és VPN szolgáltatás a világ egyik legmegbízhatóbb szolgáltatási platformján alapul, amelyet vállalatok ezrei használnak világszerte.

Tűzfal és router funkciók

Földrajzi alapú forgalom szűrés (GeoIP blokkolás)
Teljes NAT támogatás
DHCP funkciók
DNS kiszolgálói funkciók
Terhelés elosztási (Load balancer) megoldás (HAProxy)

VPN funkciók

IPsec és OpenVPN
SSL titkosítás
L2TP/IPsec mobil eszközökhöz
HA VPN
VPN tunnel failover
NAT támogatás
AD alapú hitelesítés

Biztonsági funkciók

Reputációs lista alapú csomagszűrés
IP blacklist adatbázis használat
Radius/LDAP alapú felhasználói hitelesítés
Domain/URL szűrés
Forgalmi limit szabályozás

Virtuális tűzfal és VPN megrendelése

Rendelje meg Virtuális tűzfal és VPN szolgáltatásunkat 5 900 Ft + áfa havidíjért.

MIÉRT ÉRDEMES VIRTUÁLIS TŰZFALAT HASZNÁLNI?

Multinacionális vállalatok és kisebb cégek ezrei használják világszerte a Servergarden által biztosított virtuális tűzfal és VPN szolgáltatást, amely a világ egyik legmegbízhatóbb szolgáltatási platformján alapul.

Amennyiben a virtuális magánhálózat esetében nincs kellőképpen titkosítva a hálózat és az adatkapcsolatok, akkor rosszindulatú emberek is hozzáférhetnek az érzékeny adatokhoz, sőt akár átvehetik az irányítást az egész hálózat felett.

Ahhoz, hogy ne történhessen behatolás az IP hálózaton keresztül, szükséges a megfelelő (virtuális) tűzfal és titkosítás. A VPN távoli kapcsolódási lehetőséget tesz lehetővé – viszont ez a távoli elérési lehetőség és a fizikai hálózaton kívüli kapcsolódás biztonsági kockázatot is jelent tűzfal nélkül.

Segíthetek?

Hajmási Gergely
Kereskedelmi és üzletfejlesztési vezető
telefon: +36 30 602 8308
email: hajmasi.gergely@servergarden.hu

VIRTUÁLIS TŰZFAL ÉS VPN SZOLGÁLTATÁS EGYÜTTES ELŐNYEI

A Servergarden által nyújtott szolgáltatás felhasználóbarát és könnyen átlátható webes kezelőfelülettel rendelkezik, amelynek kiváló a technológiai támogatottsága. A szolgáltatást rendkívül széles felhasználói tábor használja napi szinten, és a szolgáltatás fejlesztői naprakészen követik le a felhasználói igényeket.

A Servergarden csomagajánlatát egy virtuális tűzfal és VPN szolgáltatás együttesen alkotja.

FUNKCIÓK

A Servergarden kínálta virtuális tűzfal és VPN szolgáltatás funkciói közé tartozik a földrajzi alapú forgalom szűrés (GeoIP blokkolás), amely által akár egész országokat vagy egyes szolgáltatókat is kizárhat.

A szolgáltatáshoz teljes NAT támogatás, DHCP és DNS kiszolgálói funkciók járnak, természetesen HAProxy terhelés elosztási (azaz Load balancer) megoldással.

A VPN funkciói közé tartoznak az IPsec és OpenVPN, az SSL titkosítás és L2TP/IPsec a mobil eszközök számára. Emellett HA VPN, VPN tunnel failover és NAT támogatás is megtalálható a VPN funkciók között, a hitelesítés pedig AD alapú.

A biztonságról olyan funkciók gondoskodnak, mint reputációs lista alapú csomagszűrés, amelynek segítségével már pusztán az alapján meg lehessen gátolni egy behatolási kísérletet, hogy a rendszer felismeri, mennyire megbízható a kiszolgáló forrás. A biztonság nem lehetne teljes IP blacklist, azaz feketelistás adatbázis használat, Radius/LDAP alapú felhasználói hitelesítés és Domain/URL szűrés nélkül sem.

A forgalmi limit szabályozás megakadályozza, hogy valaki visszaélhessen a VPN lehetőségeivel és túlterhelje a hálózat adatkapcsolatait.

A Servergarden által biztosított virtuális magánhálózat egy időben legfeljebb 20 felhasználó számára teszi lehetővé a kapcsolódást a 100Mbit/s sávszélességű, titkosított adatkapcsolaton keresztül.

Virtuális tűzfal és VPN megrendelése

Rendelje meg Virtuális tűzfal és VPN szolgáltatásunkat 5 900 Ft + áfa havidíjért.

Miért érdemes OpenVPN-t használni?

Az OpenVPN egy viszonylag új, nyílt forráskódú technológia, amely egyaránt használja az SSLv3/TLSv1 protokollokat és az OpenSSL könyvtárat, amellett, hogy más technológiákat is kombinál, ezáltal az egyik legmegbízhatóbb és legerősebb VPN megoldást kínálja a felhasználók számára.

Az OpenVPN protokoll konfigurációja magas szinten valósítható meg és gyakorlatilag bármilyen porton keresztül is képes futni. Emellett egy beépített 128-bites Blowfish titkosítás is működik az OpenVPN protokollban.

A kriptográfiai algoritmusok egészen széles választékát támogatja az OpenSSL könyvtára, többek között a 3DES, AES, Blowfish, Camellia és CAST-128 algoritmust.

Az OpenVPN az egyik legdinamikusabban fejlődő VPN, könnyen konfigurálható és kiemelkedő a biztonsági szintje.

SERVERGARDEN KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSAI

A Servergarden a kiemelkedő színvonalú Virtuális tűzfal és VPN szolgáltatás mellé összetett szolgáltatáscsomagot kínál, amelynek szerves része a közvetlen telefonos, 0-24 órás hosting operátori szolgálat, képzett szakember adta segítséggel, vagy adott esetben rendszermérnöki, hálózati mérnöki támogatással.

Virtuális tűzfal és VPN szolgáltatás mellé átlátható és visszakereshető ticketing, továbbá élő chat rendszer jár az emelt szintű felhasználói élményért, és ügyfeleink kényelméért.

Virtuális tűzfal és VPN szolgáltatás során is kiemelten fontos számunkra a maximális sebesség, ezért az ÁSZF elfogadását követően legkésőbb 1 munkanapon belül elindítjuk a szolgáltatást.

Elektronikus számlázással, PayPallal, bankkártyás fizetési lehetőséggel és banki átutalási lehetőséggel szolgáljuk ügyfeleink kényelmét.

Virtuális tűzfal és VPN szolgáltatás kiemelkedően magas a 99,999% rendelkezésre állással.

Írjon üzenetet!