fbpx

Okos webáruház bérlés

Legyen Önnek is saját, bérelt webáruháza percek alatt.

Újragondolt analitikát kap a tűpontos elemzésekért

A SmartWebshop és a SmartPortal egyesítése olyan saját, belsős elemzési módszert tett lehetővé, amely egyedülállónak tekinthető a webáruházak piacán. A SmartPortal a vásárlói szokásokat éppen úgy tranzakció szinten segít megérteni, mint a termékek értékesítési hatékonyságát. A Google Analytics integráció pedig a felhasználók viselkedését segít elemezni.

Egyszerű online fizetés

A bankkártyás fizetés, méghozzá a bankfüggetlen online fizetés mind fontosabbá válik az emberek számára. Mi ezt a funkciót kedvező feltételekkel, egészen egyszerűen biztosítjuk a nálunk bérelt webshopjához. Felejtse el a külsős fejlesztők keresését, a mindenféle extra szerződéseket és az ezekkel járó problémákat! Az online bankkártyás fizetést is könnyedén aktiválhatja a SmartWebshop-jához.

A webáruháza alapból mobil- és keresőoptimalizált

A SmartWebshop-os webáruháza a modern igények szerint épül fel: lapvetően mobilra és okoseszközökre optimalizált, és reszponzív kialakítással bír, ezért számítógépen is jól használható. Emellett alapvető módon támogatja a teljes körű SEO-t, azaz keresőoptimalizálást, sőt előkészítettük a Google Shopping hirdetésekre is, hogy átfogóan támogassuk az értékesítési munkát.

Személyre szabott design és közvetlen támogatás

Felejtse el a korlátozásokat! A SmartWebshop szabad kezet ad Önnek: mindenféle előfizetői csomag, meg összeválogatható prémium funkciók helyett egyszerűen összpontosítson arra, ami Önnek fontos. A SmartWebshop gondoskodik mindenről, Ön csak állítsa be, milyen legyen a webshopja megjelenése, aztán jöhet a termékfeltöltés, árak beállítása és az értékesítés!
A programozást és a designt szakemberek már megvalósították, ám állunk szíves rendelkezésére még online marketing terén is, ha bármi kérdése akadna.

Hatékony webshop mindenféle ballaszt nélkül

„Csak számolnia kell a profitot”: a SmartWebshop-pal könnyedén értékesíthet online Az online kereskedelem akkor is mindinkább létfontosságúvá válik, ha egyébként korábban valaki sosem értékesített az interneten keresztül. A járványhelyzet megmutatta, hogy az online értékesítés szárnyal még a legnagyobb lezárások idején is. A 2020-as évek piaci versenye egyértelműen kijelölte az irányt: mind több ember vásárol elsősorban vagy szinte kizárólag online felületen.

Mindegy, hogy egyedi termék vagy élelmiszer, mindegy, hogy könyvesbolt vagy állateledel forgalmazó, az emberek egyre inkább az okostelefonjuk vagy számítógépük segítségével vásárolnak. A webshopok száma rohamosan nő, ezért az ügyféligény és a keresőoptimalizálás létfontosságúak a siker érdekében. A SmartWebshop pontosan ebben segít Önnek: percek alatt „kézhez kap” egy
felhasználóbarát online boltot, ami által még több profitot termelhet. Gyorsan, egyszerűen, könnyedén.

Mindehhez a piacon elérhető egyik legjobb, PSC szolgáltatásokat tartalmazó rendszer biztosítja a hátteret. Azért fejlesztettük sok év munkájával, hogy Önnek csak használnia kelljen, bármiféle programozói vagy grafikusi tudás nélkül!

Smart webshop

Itt az ideje, hogy egy webshop Önnek termeljen hasznot! Kattintson ide és percek alatt saját
online boltja lehet.

Funkció fejlesztés és API kapcsolat

A SmartWebshop-ot felkészítettük egy független raktárkezelővel, vagy más rendszer (például WordPress) való összekapcsolásra.

Szívesen megvalósítunk egyedi igény szerinti kapcsolat fejlesztést bármilyen másik programhoz, ami API kapcsolatot használ.

Korlátozásoktól mentes

A SmartWebshop-nál bérelt webáruháza korlátoktól mentes, így nem fog akadályokba ütközni bármilyen bővítés esetén.

Ha új funkciókat adunk hozzá, azokat mindig automatikusan, díjmentesen jelennek meg, így nincs szüksége külön fejlesztőre.

Egyszerűség és kezelhetőség

Miért választana olyan webáruházat, aminek a kezeléséhez hosszú oktatóanyagokat kell végigbogarásszni?

Miért fizetne extra funkciókért, amiket amúgy sosem használ, de a nagyobb csomaghoz adják?

A SmartWebshop az egyszerűség jegyében készült, hogy bárki könnyedén használhassa!

Smart webshop

Itt az ideje, hogy egy webshop Önnek termeljen hasznot! Kattintson ide és percek alatt saját
online boltja lehet.

Megérkezett az online kereskedelem jövője

SmartWebshop: így lesz pillanatok alatt saját online boltja

Szeretné elindítani a saját SmartWebshop boltját? Egyszerűen fizessen elő rá ide kattintva és rövidesen már használhatja is: az értékesítés elkezdéséhez csak töltse fel a termékleírásokat és tartalmakat a SmartPortal-on keresztül.

SmartPortal: a SmartWebshop okossegédje A SmartPortal-on keresztül Ön bármikor megtekintheti az eladások legfontosabb adatait, részletesen elemezheti a bevételei, forgalma alakulását.

Egyszerűen lépjen be számítógépen vagy okostelefonon keresztül. Az adatokat más nem láthatja, a rendszer a GDPR adatvédelmi előírásainak megfelelően kezeli a bizalmas információkat.

Bővített adminisztráció

A SmartPortal adja a SmartWebshop szerkesztésre szolgáló admin felületét, hogy egyetlen felületen érhesse el az online boltja termékeit és tartalmait, illetve az elemzést lehetővé tévő értékesítési adatokat.

Forgalmi jelentések és riportok

A SmartPortal rendszeren keresztül korlátlan hozzáférést kap a valós idejű forgalmi adatokhoz. A hagyományos nyilvántartó rendszerektől eltérően a SmartPortal olyan részletes, tranzakciószintű riportokat, forgalmi jelentéseket, összehasonlító analitikákat biztosít az Ön számára, amelyek teljes és valós idejű kimutatást tesznek lehetővé.

Ismerje meg olyan alaposan a látogatói és vásárlói adatokat, mint amire eddig csak a legnagyobb, globális kereskedőknek volt lehetősége! Mindegy, hogy termék-értékesítési mennyiség vagy fizetőeszköz riport, a Google Analytics elemzésekkel együtt teljes képet fog kapni a célközönsége viselkedéséről.

Állítsa be tetszőlegesen az időintervallumot

Az analitikához tetszőlegesen választhat időszakot havi, heti vagy egyéni dátum szerint megadott időintervallumot. A SmartPortal lehetőséget biztosít Önnek, hogy teljesen szabadon vizsgálja bármilyen időszak adatait.

Tekintse át az összes bankkártyás tranzakciót

A SmartPortal lehetőséget biztosít arra, hogy bárhonnan, bármikor, csupán pár kattintással részletekbe menően átnézhesse az összes bankkártyás tranzakciót.

Eltérő hozzáférési jogosultságok

Amennyiben több munkatárssal együtt üzemelteti a webáruházát, lehetősége van beállítani eltérő jogosultságokat. Minden ember, aki hozzáférést kap, csak azokat az adatokat láthatja, amiket Ön engedélyez.

Új funkciót fejlesztünk: Pénzügyi tranzakciók

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a SmartShop és a SmartPortal jobb és hatékonyabb legyen. Az egyik nagyobb közelgő frissítés a bankszámlák megtekintése és utalás lehetősége lesz. Mindez a PSD2-nek, az új pénzügyi szabályozásnak köszönhető, illetve annak, hogy megkezdtük a licensz beszerzését az MNB-től, ami által „fizetés-kezdeményezési szolgáltatást végző pénzforgalmi intézménynek” fogunk minősülni. Onnantól kezdve a rendszerünkön belül, teljesen bankfüggetlenül, bármilyen számláról indíthat majd utalást!

Írjon üzenetet!