fbpx

Felhő (Cloud)

Innovatív felhőrendszerek

Gazdaságos formában

A felhő szolgáltatás  a hagyományos szerver
szolgáltatások
többszörösét nyújthatja
CPU mag számban, RAM-ban,
és a tárhely méretben, kedvező áron.

  • Személyre szabható
  • Stabil és Biztonságos
  • Magasabb teljesítmény kedvezőbb áron
  • Ingyenes 15 napos próbaverzió

MasterCloud

CPU
4 x 2,6 GHz Intel Xeon Gold

RAM
16 GB DDR4 RegECC RAM

SSD
300 GB redundáns ceph storage

Adatforgalom
32 TB / hó 

19 900 Ft+ÁFA/hó

Kiknek ajánljuk a Cloud szolgáltatást?

A Cloud, azaz a felhő alapú szolgáltatás gyorsabb kiszolgálást biztosít az általános tárhelycsomagokkal szemben. A cloud szolgáltatásunk műszaki paraméterei kiemelkedőek, ezzel olyan teljesítményt tudunk nyújtani ügyfeleinknek, amivel a magas forgalommal rendelkező weboldalak is lassulás nélkül, zökkenőmentesen működnek.

Ideális megoldás olyan oldalak, illetve webshopok üzemeltetéséhez, ahol egy időben több ezer látogatót vagy kiemelkedően nagy forgalmat kell kiszolgálni, mindezt költséghatékonyan és gyorsan.

A MasterCloud továbbá kiváló háttérszolgáltatás nagy  adatbázisok, fizetési rendszerek, fejlesztői teszt környezek kialakításához.

Csúcsteljesítmény

Csúcsteljesítményű háttértámogatás vállalatoknak. Garantáltan gyors és hibamentes működés magas leterheltségi szint mellett is.

0-24 órás rendelkezésre állás

Műszaki szakértő csapatunk állandó fizikai jelenlétes szolgálatot teljesít az adatközpontban, direkt telefonos elérhetőséggel, és azonnali beavatkozási lehetőséggel.

Biztonság

Szervereinket 0-24 órás biztonsági szolgálat és beléptetés, valamint folyamatosan ellenőrzött professzionális kamerarendszer őrzi.

Ingyenes Próbaverzió

Próbálja ki a MasterCloud szolgáltatást 15 napig díjmentesen és ismerje meg a felhő alapú rendszerek előnyeit!

Cloud, azaz a felhő alapú szolgáltatás

A Cloud, azaz a felhő alapú szolgáltatás a Servergarden legújabb szolgáltatásai közé tartozik, úgy, hogy a szükséges szaktudás már évek óta rendelkezésre áll.
A felhő szolgáltatás iránt folyamatosan növekvő igény miatt döntöttünk úgy korábban, hogy meglévő és új ügyfeleink számára létrehozzuk Magyarország lehető legjobb cloud szolgáltatás-portfólióját.

A felhő alapú szolgáltatás költséghatékony megoldás

Felhő szolgáltatás árainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink igényeit tartottuk mindvégig szem előtt. A Servergardennél éppen ezért nincsenek előre definiált cloud storage szolgáltatás csomagok!

A felhő tárhely mögött egy olyan erőforrás-halmaz dolgozik, ami a klasszikus VPS-ek, vagy akár fizikai szerver bérletek többszörösét nyújthatja CPU mag számban, RAM-ban, és a rendelkezésre álló tárhely terén egyaránt.

Amikor az ügyfeleink számára az az ideális akár napi szinten is, hogy – egy példával élve – létre kell hozni, módosítani kell akár tucat számra a fejlesztői környezeteket, vagy épp leállítani a már nem használtakat, akkor a Servergarden felhő tárhely biztosítja az elvárt rugalmasságot.

Szüksége van egyik héten 100 CPU magra, 1 TB RAM-ra, vagy több tíz TB tisztán NVMe SSD storage-ra, majd a másik héten ennek csak a felére, hogy aztán pár hét múlva megint dupla, vagy tripla annyi erőforrás álljon rendelkezésre? Akkor a cloud storage szolgáltatásunk lesz az a megoldás, amit keresett!

A Servergarden felhő tárhely ár – fix a díj

A Servergarden biztosította erőforrás poolból már pár kattintással annyi virtuális gépet és olyan tetszőleges variációban hozhat létre az erőforrás paramétereket illetően, amilyeneket csak szeretne. Mindezt egy előre meghatározott fix díjért, nincsenek külön “felhő tárhely forgalmi díjak”, és egyéb „apró betűs” költségek.

Éppen ezért a cloud tárhely nálunk nem „dobozos termék”! Mivel ügyfeleink igényei egyediek, ezért mindig egyedi ajánlatkérés alapján teszünk ajánlatot saját „private cloud” környezetére, az ügyfeleink szükségleteihez igazodva.
Saját felhő alapú szolgáltatásra van szüksége? Kérjen ajánlatot itt!

A Servergarden gondoskodik a felhő tárhely teljes háttértámogatásról

A teljes Servergarden felhő tárhely infrastruktúrát a szolgáltató üzemelteti magas, 99,99% SLA-val, redundáns módon, hogy az ügyfeleinknek azzal kelljen csak foglalkoznia, ami fontos számukra: saját Virtual Machine-eket hozzanak létre, és használják fel a céljaiknak megfelelően.

Ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy értünk a felhő alapú szolgáltatásokhoz: több mint tíz éve foglalkozunk szerverüzemeltetéssel, virtualizációval és más, kapcsolódó IT szolgáltatások nyújtásával. Magyarország legjobban felszerelt szerverhosting hátterével garantáljuk a cloud storage szolgáltatásunk prémium színvonalát minden ügyfelünknek!

A felhő tárhely mellé prémium szolgáltatásokat biztosítunk

Három olyan kiemelt szolgáltatást is garantálunk, amelyek révén a Servergarden felhő alapú szolgáltatás a legjobbak közé tartozik magyar, sőt európai színvonalon egyaránt.

Ingyenes Próbaverzió

Próbálja ki a MasterCloud szolgáltatást 15 napig díjmentesen és ismerje meg a felhő alapú rendszerek előnyeit!

Ceph – block storage a magas rendelkezésre állásért

Felhő tárhely szolgáltatásunkat magas rendelkezésre állás jellemzi, akár petabyte nagyságrendű méretben. A különféle adatfelhasználási igényeknek megfelelő TIER-eket, szinteket hozunk létre.

Live migration gondoskodik a munkáról költözés közben is

A számítástechnika világában gyakori, hogy egy cég kinövi az addigi IT-kereteket és nagyobb tárhelyre, másik szerverre költözik. A felhő tárhely esetében is szükséges időnként a költözködés, ám a cloud computing egyik nagy előnye, hogy ebből az ügyfelek semmit sem vesznek észre.

A compute node-ok között tetszőlegesen lehet mozgatni a virtuális gépeket leállás nélkül, akár 100Gbit/s-es backend hálózaton.

Automatikus orkesztrációs lehetőség

A Terraform vagy cloud-init megoldásokon keresztül lehetőség van tömeges instance kiépítésre, így az orkesztráció automatikusan valósulhat meg.

Milyen kényelmi szolgáltatásokat kapnak az ügyfeleink, ha a Servergardennél bérlik a felhő alapú tárhelyüket?

A Servergarden a kiemelkedő színvonalú felhő alapú szolgáltatás mellé összetett szolgáltatáscsomagot kínál, amelynek szerves része a közvetlen telefonos, 0-24 órás hosting operátori szolgálat, képzett szakember adta segítséggel, vagy adott esetben rendszermérnöki, hálózati mérnöki támogatással. Ez nem call center!

A cloude storage mellé átlátható és visszakereshető ticketing, továbbá élő chat rendszer jár az emelt szintű felhasználói élményért, és ügyfeleink kényelemért.

A felhő alapú szolgáltatás során is kiemelten fontos számunkra a maximális sebesség, ezért az ÁSZF elfogadását követően, néhány perc alatt megvalósulhat a felhőszolgáltatás elindítása a weboldalon keresztül, ahol teljesen papírmentes, azaz elektronikus számlás, többféle gyors, és kényelmes fizetési rendszer várja az ügyfeleket, akik fizethetnek paypallal, bankkártyával vagy akár banki átutalás is.

A felhő állandó rendelkezésre állás miatt sem kell aggódni többé, mert az adatközponti hátteret a Servergarden biztosítja, kiemelkedően magas, 99,999% rendelkezésre állással.

Írjon üzenetet!