fbpx
11okt, 2019
0Comments
featured-image

Építse vállalkozása weboldalát védett, biztonságos tárhelyen!

Építse vállalkozása weboldalát védett, biztonságos tárhelyen! Ön nyugodtan foglalkozhat a cégével, míg mi gondoskodunk adatai és weboldala védelméről.

Gyors, stabil, 99,99%-osan rendelkezésre álló tárhelyet keres? Fontos önnek, hogy valós szakértelemmel, jelentős tapasztalattal bíró szakemberek üzemeltessék a tárhelyét?

Akkor csak annyi a teendője, hogy kiválasztja az önnek megfelelő csomagot, és perceken belül már birtokba is veheti.

Legyen akár magánszemély vagy kezdő vállalkozó, egy kis cég vezetője, vagy döntsön egy nagyvállalat ügyeiről, a különböző csomagjaink között garantáltan megtalálja az önök igényének megfelelő tárhelyet, amelyhez ráadásul kiemelkedő szolgáltatás-portfóliót is biztosítunk.

4 ok, amiért a Servergardent válassza tárhely szolgáltatójának

A Servergarden webtárhelyei mind dedikált, Linux-alap szervereken kerülnek kialakításra, sokszorosan letesztelt, garantáltan biztonságos szoftverekkel. A mi szervereink a banki szférában sztenderdnek számító védelemmel bírnak.

A Servergarden webtárhelyeit jól képzett, sok éves tapasztalattal bíró rendszergazdák felügyelik és barátságos, felkészült ügyfélszolgálat áll ügyfeleink rendelkezésére a nap 24 órájában, ünnepnapokon is.

A Servergarden webtárhelyei gyorsak, köszönhetően az SSD technológiának. Az adatok írási és olvasási sebessége meghaladja az átlagos asztali számítógép teljesítményét, a népszerű cPanel-nek köszönhetően pedig játszi könnyedséggel tudja kezelni a tárhelyét és az azon futó szoftvereket.

A Servergarden webtárhelyei kompatibilisek mind a népszerű tartalomkezelő (CMS) rendszerekkel, mint amilyen a WordPress vagy a Joomla, a webshop rendszerekkel (Opencart, Magento, stb.), és akár saját rendszert is telepíthet és futtathat.

A Servergarden többféle technológiát biztosít minden tárhely csomagjához

Alapvetőnek tartjuk, hogy a tárhely csomagjainkhoz modern megoldások egész sorát kínáljuk, hogy az ügyfeleinknek pár kattintásra legyen csak szüksége a ma már alapvetőnek tekinthető szolgáltatások és szoftveresek elérésére.

Mindegyik csomagunkhoz alapértelmezetten biztosítunk:

Dedikált fizikai memóriát és tárhelyet,

CPanel kezelőfelületet,

FTP és E-mail fiókokat,

Adatbázisok kialakításának lehetőségét,

Aldomainek használatát,

E-mail kliensek (POP, IMAP, Webmail) lehetőségét,

Adatmentést.

Ráadásként adjuk az ingyenes SSL tanúsítvány lehetőségét, a fix IP cím lehetőségét, több mint 450 féle szoftver „egy kattintásos” telepítését a Softaculous Installer segítségével, beleértve a legismertebb tartalomkezelő rendszereket és webáruházakat is.

A kompatibilitási gondok megelőzésére támogatjuk a különböző PHP verziók futtatását és mindezt Imunify360 IT security védelemmel látjuk el, amely egyfelől a WordPress és más CMS-ek ismert sebezhetőségeit blokkolja, védelmet nyújtva a leggyakoribb támadási kísérletekkel szemben.

Melyik tárhely csomagot válassza cége, vállalkozása számára?

Tárhely csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legtöbb szolgáltatást adhassuk mindegyikkel, így a nagyobb tárhely csomagokhoz elsősorban több erőforrást biztosítunk, hogy egymás mellett több oldalt, vagy több programot is futtathasson, esetleg jelentős ügyfélbázist szolgálhasson ki például egy projektmenedzsment szoftverrel.

Az összes csomagunkra igaz alapértelmezetten, hogy rendkívül gyors és erős SSD tárolóval ellátott szervereken kerülnek kialakításra, így biztosítva a villámgyors adatírást és –olvasást.

A csomagjaink az 500 MB-os belépő szinttől egészen az 50 GB-os, nagyobb vállalati igényeket is kielégítő szintig terjednek. Az árakat úgy alakítottuk ki, hogy még a legnagyobb tárhely csomagunkat is könnyedén kifizethesse egy vállalkozás, a belépő szintű csomagjainkat pedig magánszemélyek is barátságosnak találják.

Magán felhasználók számára és céges tesztkörnyezetnek

A legkisebb két csomagunkat magánfelhasználóknak szántuk és olyan cégeknek, akik kisebb projekteket akarnak megvalósítani, vagy szoftvert fejlesztenek, tesztelnek, és egy nagy szerver helyett elegendő számukra néhány gigabájtnyi tárhely egy bivalyerős, SSD alapú tárhelyen.

500 MB: 2.900 Ft+ÁFA/év

3 GB: 7.900 Ft+ÁFA/év

Tartós projektek megvalósításához és biztonságos adattároláshoz céges szinten

Ha tartós projektet akar futtatni, amely során nagyobb mennyiségű adat keletkezik, vagy a vállalkozásában már sok munkavállalót alkalmaz, mindenképpen nagyobb tárhelyre és több email címre lesz szüksége.

Ekkor ajánljuk a 6 GB-os, vagy a 15 GB-os tárhely csomagjainkat.

6 GB: 9.900 Ft+ÁFA/év

15 GB: 19.900 Ft+ÁFA/év

Ha tartósan növekvő pályára állt a cége és már intranetre is szüksége volna

Ha vállalkozása elindult a siker útján és folyamatosan növekszik a munkavállalók száma, az adatállományok mérete, és fontos önnek, hogy villámgyors és biztonságos háttértáron tárolja az emaileket, üzleti iratokat, céges adatállományokat, a legnagyobb csomagjainkat ajánljuk, amelyekhez a legtöbb emailcímet, aldomaint és adatbázist biztosítjuk, hogy akár önálló intranetet is futtathasson rajta.

25 GB: 29.900 Ft+ÁFA/év

50 GB: 39.900 Ft+ÁFA/év