fbpx

Céginformáció

Legfontosabb alapjaink

  • Az OXO Holding tőkeerős befektetői hátterét magáénak tudó vállalkozás
  • Amire büszkék vagyunk: meglévő, terhelés alatt kipróbált, komoly piaci értéket felmutató infrastruktúra
  • Ami a motorunk: dinamikus, elkötelezett csapat, a hoszting iparágban több mint 10 éves műszaki és értékesítési tapasztalat, felkészült 24 órás operátori tevékenység, kiemelkedő üzemeltetési tudás és tapasztalat
  • Ami a plusz: vadonatúj és modern Supermicro szervereken nyújtott szerverbérleti szolgáltatások

A Servergarden Kft, az OXO Holding hoszting üzletágra specializálódott szolgáltatója.

A Servergarden célja professzionális hoszting szolgáltatóként ügyfelei színvonalas kiszolgálása a legmodernebb informatikai eszközök segítségével. Ehhez minden technikai és szellemi erőforrás adott: ultramodern szerverterem, képzett és évtizedes üzemeltetési tapasztalattal rendelkező rendszergazdák, valamint a nap 24 órájában rendelkezésre álló operátor szolgáltatás. Kollégáink azon dolgoznak, hogy Ön elégedetten nyugtázhassa, szerverei biztonságban és szakértő kezekben vannak.

Szolgáltatási területek

Legfontosabb szolgáltatásaink a fizikai és virtuális szerverbérlés, a szerver hoszting, mindezek üzemeltetése és a szoftverbérlés (SPLA). Partnereink a teljesítmény és az ár szempontjából optimalizált csomagok vagy egyedi ajánlatok közül választhatnak. Ennek köszönhetően a home office méretű igényektől kezdve a KKV-kon át egészen a multinacionális vállalatokig minden ügyfelünk számára megfelelő kínálatot és minőségi szolgáltatást tudunk biztosítani.

Az értéklánc első elemeként a belépő szintű VPS (Virtuális Szerver Bérlés) szolgáltatásunknak köszönhetően tökéletes és gazdaságos partnerei lehetünk egy induló vállalkozásnak, amely az üzleti fejlődésével párhuzamosan lépcsőzetesen növelheti cégünknél a keletkező szerverigényeket. A növekvő ügyfélnagysághoz és az azzal párhuzamosan megjelenő magasabb komplexitásigényhez optimálisan hozzá tudjuk rendelni fizikai bérszervereink kapacitását és üzemeltetési szolgáltatásunk, mely magas erőforrás-igényű rendszerek kialakítását is lehetővé teszik.

Az állandó felügyeletet és a legfrissebb szakmai ismereteket rendszergazdáink valamint műszaki szakértőink garantálják.

Szervertermünk teljesítménye és szolgáltatási biztonsága

A Servergarden Kft. a telephelyén levő Docler szerverteremnek köszönhetően Magyarország legnagyobb teljesítmény-sűrűségű, kiemelkedő minőségű szolgáltatását biztosítja.

Áramellátás

A szerverterem redundáns áramellátása kettős ELMŰ betápláláson alapszik (2x 2.5MVA), illetve áramkimaradás esetén speciális szünetmentesítő elemek veszik át a szerverek áramellátásának biztosítását: gyakorlatilag tranziens mentesen a kinetikus és akkumulátoros energiatárolóink biztosítják az első pillanatok kezelését, melyek munkáját hosszabb távon a 2.5 MVA Diesel aggregátor veszi át, és biztosítja a kiegyensúlyozott üzemet, melynek 24 órára elegendő gázolaj tartalék áll helyben rendelkezésre.

Klimatizálás

A szervertermünkben elhelyezett eszközök a trópusi üzemmódra tervezett redundáns klimatizálásra támaszkodva nyújthatják a legmagasabb és legmegbízhatóbb üzemelési szintet.

Biztonság

Szervereinek és adatainak biztonságát a kiemelkedő 24 órás épületvédelmi felügyelet és portaszolgálat, a külön belépőkártyás védelemmel és zártláncú video-megfigyeléssel együtt garantálja.

On-line kiszolgálás

Partnereink színvonalas kiszolgálása érdekében egy teljesen automatikus online ügyfél és számlázási rendszert hoztunk létre, ahol bárki egyszerűen nyomon követheti szerverei működését és pénzügyi adatait. Bízunk abban, hogy hamarosan Önnel és vállalkozásával is boldogan és őszintén foghatunk kezet a sikeres együttműködésünk részeként.