fbpx

BitNinja

BitNinja szerverbiztonság

Az egyszemélyes kommandós csapat,

hogy megállítsd:

  • a CMS rendszered feltörését
  • az adathalászatot
  • a spam (kéretlen levél) áradatot
  • fekete listára kerülő IP címeket
  • a DoS támadásokat
  • a soha véget nem érő ügyfél panaszokat
  • az ügyfél és bevétel vesztést, mert meghekkelték a szerveredet

BitNinja Pro

Könnyen telepíthető, felhasználóbarát admin felület

AI technológiával támogatott reputációs listák

Naprakész WAF szabálykészlet az összes ismert CMS alkalmazáshoz

Hálózati szkennelések, és támadási kísérletek hatékony kiszűrése

Beépített malware keresés és észlelés

DoS támadás szűrés, és blokkolás

6 500 Ft+ÁFA/hó

Mi a Bitninja?

A BitNinja egy könnyen használható nagyon magas fokú védelmet nyújtó szerver biztonsági megoldás a legmodernebb technológiákkal felvértezve.

Kinek hasznos a Bitninja?

Ideális választás mindenkinek, aki VPS-t, bérelt vagy saját fizikai szervert használ, weboldal fejlesztő, digitális ügynökség , ill. minden olyan cég számára, amely saját szervereket üzemeltet és biztonságban kívánja tartani azt az interneten.

Napjainkban a biztonság az IT világában az egyik legfontosabb paraméter.

Az utóbbi időben az opensource CMS rendszerek elterjedésével a felhasználók különösebb IT tudás nélkül tudnak webes tartalmat gyártani.
Az alapértelmezett beállításokka telepített webes rendszerek kiemelt biztonsági kockázatot hordoznak magukban, amelyet meg inkább súlyosbít, hogy az üzemeltetők sok esetben magukra hagyják az alkalmazást, nem végzik el a szükséges biztonsági frissítéseket, ezáltal ezek az oldalak a hackerek könnyű célpontjává válnak.

Egy-egy biztonsági sérülékenység megjelenését követő 2. napon már fellelhető kártékony un. exploit az interneten, amellyel automatizáltan lehet támadásokat indítani weboldalak ellen, és a legrosszabb esetben akár teljes virtuális, vagy fizikai szerver operációs rendszere felett átvehetik az irányítást.

Hogyan vehető használatba a Bitninja:

Weboldalunkon történő online megrendelés, és a díjbekérő kiegyenlítése után az élesítéshez szükség van az Ügyfél kapcsolattartó nevére és egy hozzá tartozó élő email címre.
A megadott email címre a BitNinja kiküld egy meghívót, amelyen keresztül ügyfelünk tud regisztrálni a rendszerbe.

Ezt követően ügyfelünk már használatba is veheti a szolgáltatást, amelyet az alábbi URL-en keresztül érhet el: https://admin.bitninja.io

Az admin portál felületen, megtalálható a rendszer telepítéséhez szükséges parancs, valamint a teljes alkalmazás kezelése innen történik.

Bitninja szerverbiztonság megrendelése

Fizessen elő a magas fokú védelmet nyújtó szerver biztonsági megoldásra!

Honeypots:

az ip reputációs adatbázis hatékonyabb frissítését szolgálja.

Malware észlelés:

a filerendszeren történt változás esetén a módosult fileok vizsgálat alá kerülnek, probléma esetén az adminisztrációs felületen értesül a felhasználó a lehetséges fertőzésről.

WAF:

transzpanens működésű web application firewall, amely központilag napi frissítésű szabályrendszerből dolgozik, ezáltal  az ismertebb CMS rendszerek esetében, az összes Zero Day sérülékenység kivédhető.
Az adminisztrációs felületről nyomon követhető az összes esemény, így igény szerint finomíthatóak a szabályok.

IP reputációs adatbázis:

AI technológiával, valós időben karbantartott az internet egészét lefedő adatbázis, amely tartalma alapján a kártékony forgalom 90%-a kiszűrhető, ezzel nagyban csökkentve a szerverek terhelését

Loganalizátor:

a rendszer és app szerver valós időben monitorozó szolgáltatás, amely kártékony esemény alkalmával értesítést küld a központi adatbázis felé, így a támadó ip cím rögtön tiltásra kerül.

Írjon üzenetet!