fbpx
09Sze, 2020
0Comments
featured-image

Bemutatkozik Kólya Dániel, a Servergarden új ügyvezetője!

A Servergarden Kft. fejlődése során egy olyan állomáshoz ért, ahol kitűzött üzleti céljaihoz és elvárt teljesítményéhez elengedhetetlenné vált a cég működésének megújítása.

Ennek megfelelően a Társaság Tulajdonosa, az OXO Technologies Holdings Zrt., a Servergarden Kft. megalapításától kezdődően elkötelezett vezetőjének megköszönte sok éves áldozatos munkáját és erőfeszítéseit, mellyel hozzájárult a hazai hoszting iparág fejlődéséhez.

Ezzel egy időben a Servergarden új ügyvezetőjétől kértük, hogy mutatkozzon be széles közönség előtt is.

„Kólya Dániel vagyok, közgazdász és MBA diplomás szakember. Egy remek tini édesapja, és olyan ember, aki szabadidejében nyitott szemmel járva szenvedéllyel tölti idejét street photography műfajú fotók készítésével.

Szakmai karrieremben több éves IT területen eltöltött vezetői tapasztalattal, valamint több, mint tíz éves szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadói háttérrel az elmúlt négy évben Magyarország legnagyobb szórakoztató ipari vállalatát, a Budapest Parkot vezettem.

A Servergardennél elsődleges feladatomnak a partneri együttműködések, az ügyfélélmény a, szolgáltatás-innováció és a szervezet fejlesztését tűztem ki célomul.

Bízom benne, hogy ügyfeleinket és partnereinket a jövőben is olyan termékekkel és megoldásokkal szolgálhatjuk, mely stabil hátteret nyújt vállalkozásuk fenntartásában, fejlesztésében és sikerre vitelében, folyamatosan változó gazdasági környezet ellenére is.”

Sok sikert kívánunk Dánielnek a munkájához!

Üdvözlettel:

A Servergarden csapata