fbpx
28máj, 2020
0Comments
featured-image

Bemutatkozik az új márka

Tisztelt Partnereink, Kedves Ügyfeleink!

Hosszú évek komoly és sikeres munkája után, a Servergarden Kft. Magyarország egyik piacvezető hoszting szolgáltatójává vált.

Cégünk hosszú éveken keresztül a Docler csoport részeként volt jelen a hazai hoszting piacon, mely időszak alatt felépítettük meghatározó folyamatainkat, kialakítottuk alap működési struktúránkat.

Életünkben markáns változást a 2019-es év hozta, amikor is a Docler Holdingból történő kiválásunkat követően csatlakoztunk az OXO csoporthoz, melynek köszönhetően, most egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk.

Társaságunk tulajdonosával, az OXO Technologies Holding Zrt.-vel közösen, elkötelezettek vagyunk Társaságunk fejlesztése, működőképességének javítása és a szolgáltatásaink színvonalához méltó piaci jelenlétünk megerősítése mellett.

Új folyamatokat alakítottunk ki, új piacvezető termékeket fejlesztettünk ki és tervezzük továbbiak implementációját, új munkatársak csatlakoztak és csatlakoznak folyamatosan hozzánk.

Megújult a márkaképünk, új logót, színvilágot, új kommunikációs csatornákat vezetünk be. Hiszünk benne, hogy a megújuló háttérmechanizmus és a magasabb szintre emelt aktivitás pozitív hatással lesz a Társaság általános megjelenésére, kommunikációjára, piaci megítélésére, Ügyfeleink megelégedésére.

Az új márkaképünk immár összhangba kerül az általunk kínált szolgáltatások magas színvonalával.

2020 már a nagyra törő új célokról és lehetőségekről szól, olyan irányokat mutatva, amellyel cégünk egy nagyságrenddel tovább lép.

Bízom benne, hogy a mi sikerünk az Önök sikere is lesz egyben és Önökkel közösen tudunk céges működésünk magasabb lépcsőfokára lépni.

 

 

Szekeres István
Ügyvezető