• Live chat
  • Facebook
  • Google Plus
  • rss

Aktualitások

×
×

Kedves Ügyfelünk!

Talán Ön is hallott róla, hogy a Supermicro szervergyártó cégcsoport egyes szerveivel kapcsolatban aggályok jelentek meg a médiában.

A nálunk használatban lévő szerverek információ biztonságára vonatkozó értesüléseket a lehető legkomolyabban veszünk, ezért azonnal tájékoztatást kértünk a Supermicro hazai képviseletétől!

A cég képviselője megkeresésünkre elmondta, hogy a hírekben megjelenő ügyek kapcsán a vállalat központja minden vádat visszautasít, a weboldalukon hivatalos tájékoztatást is közzétettek, melyben a két megnevezett óriás vállalat közleményét is idézik, amelyek ugyancsak visszautasítják a hírekben megjelent információkat.

A szervergyártó közleményéből kiderül, hogy a cikkekben szereplő felvetések évekkel ezelőtti (2014-2016 közötti) esetek kapcsán kerültek most újra a médiába. A két érintett felhasználó cég részéről tett nyilatkozatok arra utalnak, hogy az eredeti cikk állításai nem helytállóak.

Az eredeti közlemény itt olvasható: https://www.supermicro.com/newsroom/pressreleases/2018/press181004_Bloomberg.cfm

Bár mindezek alapján úgy tűnik, megnyugtató a helyzet, de természetesen az ügy kapcsán továbbra is figyeljük a híreket, és szükség esetén azonnal kapcsolatba lépünk a beszállítóval.

A Servergarden Kft. úgy eddig, mint a jövőben is első számú prioritásként kezeli az információ biztonságot. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy egy eszköz nem képes maximálisan kiszolgálni ezt az igényt azonnal megtesszük a szükséges lépéseket.