• Live chat
  • Facebook
  • Google Plus
  • rss

Belépő szinten is mini erőgép a Servergarden Kft. szerver kínálatában

×
×
Megjelent: 2016.03.11 Vissza

Szerverkínálatunk  tekintetében is szeretnénk ügyfeleink számára elérhetővé tenni a SuperMicro új termékcsaládján keresztül a technika legújabb vívmányait.

Jelen fejlesztésünkkel a belépő szintű termékeinket turbóztuk fel a SuperMicro új microcloud családjának köszönhetően. Ez a szerver az eddigi max. 32Gb DDR3-1866Mhz RAM helyett, immár akár 64 GB DDR4-2133MHz-es RAM-mal és a legújabb Intel® Xeon® processor E3-1200 v5-ös CPU családdal rendelhető.

Az Intel E3-1200 v5 sorozata az új generációs Xeon lapkákat tartalmazzák, melyek a Broadwell és Skylake architektúrán alapulnak, jellemzőjük a nagyobb CPU hatékonyság, az erősebb grafikus teljesítmény, a DDR4 ECC memória támogatása és a nagyobb maximálisan kezelhető RAM méret (maximum 64GB DRAM memóriát támogatnak).

Az Intel Xeon E3 v5 sorozatú processzorok négy fizikai és 8 virtuális CPU magot (Hyper-Threading technológiával) tartalmaznak.  Az általunk alap konfigurációban ajánlott   E3-1240V5 processzor órajele 3.5GHz, 4 magot és 8 szálat kezel.

Cége számára fontos lehet a modern IT technológia, növelt erő és kapacitás? Ha igen, a részletek kapcsán várjuk szíves megkeresését.