• Live chat
  • Facebook
  • Google Plus
  • rss

Supermicro-Axico-Servergarden Kft. együttműködés

×
×
Megjelent: 2015.05.29 Vissza

Csúcsszínvonal az együttműködésben. A Supermicro, mint szervergyártó és az AXICO, mint beszállító a tudása legjavát nyújtja ahhoz, hogy a Servergarden Kft. a legmodernebb technikával, kiemelkedő ár-érték aránnyal és extra gyorsasággal tudja ügyfeleit kiszolgálni.

Pár napja az amerikai szervergyártó képviselőjével és beszállító partnerünkkel közösen egyeztettünk a Servergarden Kft. szerverparkjáról, jövőbeli szolgáltatásainkról. Az eddig is létező szoros együttműködésnek és a baráti légkörnek köszönhetően hamar egyezségre jutottunk, így továbbra is igazán kiváló ajánlatokkal várjuk megrendelőinket!

A Servergarden Kft. alapvetően Supermicro számítógépekkel dolgozik, mivel az amerikai gyártó cég olyan adatközponti működésre tervezett számítógépek fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, amelyek jellemzői azonosak a mi célkitűzéseinkkel: kedvező ár-minőség-megbízhatóság. A hetven országban és közel 20 éve piacon lévő Supermicro folyamatosan bővíti elérhető szerverparkját. Ennek köszönhetően továbbra is minden ügyféligényre rugalmasan szabható megoldást tudunk ajánlani. Partnereinket jellemzően új eszközökkel szolgáljuk ki, így biztosítjuk az optimális ár-érték arányokon belül az elérhető legmagasabb és legújabb technológiát.
Üzletileg és a szimpátia miatt számunkra nagyon fontos, hogy a Supermicro merre tart, milyen fejlődési potenciál van a rendszereikben és az együttműködésünkben. A közös tervezés és működés során Jorge Costa (az EMEA régió értékesítési menedzsere) nagyon aktív és segítőkész támogatására számíthatunk.  

Mindez persze önmagában még csak fél siker, a teljességhez nélkülözhetetlen partnercégünk, az 1993-ban alakult AXICO Informatikai Kft. Velük már eddig is napi szintű, elemeiben folyamatszabályozott és kifogástalan beszállítói hátteret sikerült kialakítanunk. Az AXICO szoros partnerkapcsolatot épített ki a világ vezető, informatikai területen tevékenykedő gyártóival, így a Supermicro-val is. Az ő kapcsolatukból profitálva a Servergarden Kft. az élenjáró, új technológiákat az elsők között kínálhatja ügyfeleinek.
Beszállító partnerünkkel pontosan paraméterezett megállapodást kötöttünk, illetve együttműködésünk zárt és részletesen definiált folyamatok mentén zajlódik, amely lehetővé teszi milliós eszközök megrendelését akár fél órán belül, az eszköz szintre bontott ajánlatkéréstől számítva. Ügyfeleink talán csak a megrendelés gyorsaságát érzékelik, míg számunkra a pontosság és a megbízhatóság is fontos szempont volt az együttműködés kialakításakor.
A megbeszélésünk keretein belül Tuska István ügyvezetővel és Polányi Csaba szerver üzletág felelőssel a disztribúció komplexebb elemeiről is egyeztettünk. További új, közös célok születtek, amelyek a jövőben még szélesebb körű lehetőséget biztosítanak majd számunkra a színvonalas ügyfélkiszolgálásban.

Örömmel jelentjük be, hogy a mostani megállapodásnak köszönhetően, valamint a várható fejlesztések miatt a Servergarden Kft. kínálja az egyik legjobb szolgáltatást a hazai piacon. Számunkra külön öröm, hogy mindezt olyan partnerekkel együttműködve tehetjük, akiket szakmailag és emberileg is nagyra értékelünk.