• Live chat
  • Facebook
  • Google Plus
  • rss

A csúcsminőségű szerverek adnak biztos alapokat

×
×
A csúcsminőségű szerverek adnak biztos alapokat
Megjelent: 2014.05.13 Vissza

A Servergarden Kft. Magyarország legnagyobb teljesítmény sűrűségű szervertermében nyújt szerverbérleti és üzemeltetési szolgáltatást. A biztos műszaki és szakmai háttér mellett azonban nem elhanyagolható a gépek megbízhatósága sem.

A szerverbérlő ügyfeleket a világon mindenhol csak a folyamatos kiszolgálás érdekli, ezért a Servergarden Kft. a felügyelet mellett a műszaki hiba elhárítását is vállalja, nagyobb probléma esetén azonnali csereszerverekkel. De milyen szerverek teszik lehetővé, hogy éjjel-nappal stabil, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk?

A Supermicro és a SuperServer szervereinket a Super Micro Inc. vállalat gyártja, mely egy két évtizedes múltra visszatekintő amerikai cég, s bátran állíthatjuk róluk, hogy csak gyors, innovatív és megbízható készülékeket forgalmaznak. Több olyan fejlesztéssel szolgáltak, amelyek irányt mutattak a szerverek fejlődése során. A nálunk szolgáló termékeiket elsősorban adatcentereknek, hoszting központoknak és szórakoztató berendezésekhez ajánlják.

Processzoraink szinte száz százalékban az Inteltől származnak. Ezeket a nagy teljesítményű mikroprocesszorokat elsősorban szakmai felhasználóknak tervezték, alapvetően munkaállomásokban, szerverekben és beágyazott rendszerekben teljesítenek szolgálatot, de megtalálhatóak az úgynevezett szuperszámítógépekben, a „nagy vasakban” is. Ilyen gépeket főként bankok, ipari vállalatok és kormányzati szervek használnak az üzletileg kritikus alkalmazásaik futtatására. A folyamatos rendelkezésre állás és a biztonság sokszor a legfontosabb szempont, ezért mi is ezeket az értékéket helyezzük előtérbe az eszközpark fejlesztése során.

A Servergarden Kft. által használt disc-eket is érdemes kiemelni, mivel ezek szintén kifejezetten szervertermekbe szánt, adatközponti működésre optimalizált disc-ek. Típusukat tekintve Intel SSD DC S3000 Series és WD Se Datacenter Capacity HDD-k kerültek beépítésre.

Az eszköz-beszerzések kapcsán megkötött szerződéseinknél kifejezetten ügyeltünk a gyártói beszállítói együttműködés megteremtésére. Ezáltal olyan kiemelkedően jó ár/érték arányt értünk el, aminek árcsökkentő hatásait ügyfeleink felé is továbbítani tudjuk. Egyben lehetőségünk van a gyártók legújabb eszközeinek tesztjére és üzembe állítására, így minőségben, teljesítményben is az élen járunk ”- mondta Szekeres István, a Servergarden Kft. Kft. operatív vezetője.